lørdag den 12. marts 2011

men det er jo øøh Lørdag?

Dagen i dag har stået på to Peter Pan forstillinger, et meget langt bad for at få alt Peter Pan smiken af igen, en dejlig fiske aftensmad og hygge med mit kamera.
Jeg skal ikke lave det vilde i aften: jeg skal skrive et brev færdigt om privatundervisning, spise slik, høre musik,eventuelt se en god film, opsøge flere omkring roller og ellers bare nyde tanken om, at der begynder at komme skuespillerprojekter til mig, og dem har jeg ventet på! 

Her er lidt billeder fra aftenen


fredag den 11. marts 2011

film, film, FILM!


Idag pjekkede jeg fra gym, for at lave en
 undervisningsfilm til HG elever om salg og service, hvem kunne finde på en bedre grund til at pjekke?
Nå' men jeg blev altså kontaktet af den kære michael som lige manglede en skuespiller til nogle salg og service undervisningsklip og det sagde jeg da ikke nej til - så fra kl 9 og til lidt over 12 hyggede jeg mig med at spille forskellige kundetyper... det var skønt og super godt til CV'et.

ud over det er jeg blevet kontaktet af intet mindre end to forskellige mennesker som gerne vil have mig med i nogle forskellige film projekter i april... jeg kan ikke råbe juhu nok gange, det tyder på at april bliver travl.. Hvem klager over det?

og som om det ikke var nok har jeg også nået at gøre hele hytten ren, og jeg sprudler stadig af energi!
så jeg vil smide en omgang gammelt TV*2 på pladespilleren og hygge inden jeg skal ned og brænde det sidste energi af på en gang latinmix i Fitness World.




 
Bare fordi det nu en gang er fredag

bare et dejligt billede fra da krabben var i Silkeborg