søndag den 26. december 2010

Overskud til Nytår

Nu sidder jeg her på min seng 2. Juledag og nyder tonerne af Lisa Eckdahl i mine nye hørebøffer. Imens tænker jeg på julen der snart er forbi, der mangler blot en lille, hygge julefrokost ved Momse.
Julen har været god, præcis som den skulle, næste år vil jeg dog gerne have lidt mere overskud til alting.
Derfor har besluttet at det overskud jeg ikke havde til jul, vil jeg have til nytår.
Jeg ved om min nytårsaften at den skal holdes i København, sammen med den kære Anders. Jeg ved vi skal spise fantastisk mad i lejligheden. Jeg ved at vi derefter skal feste et sted med de andre Humblere. Jeg ved at jeg skal have en hat som er ligeså god som den jeg havde sidste år (hjemmelavet selvfølgelig). Jeg ved også at jeg vil dufte dejligt, se dejlig elegant og simple ud. Jeg ved at jeg skal have mine nye sorte stiletter i læder på. Jeg ved også at lige meget hvad så skal aftenen nok blive god for jeg skal fejre den med dem jeg helst vil fejre den med.

Jeg ved også at i år skal være året med nytårsfortsæt.
1. Få afleveret ham fra Christianshavns ting igen, og bliv gerne venner med ham igen også.
2. Begynd at gå i Fitness World, mindst to gange om ugen igen.
3. Få det bedste ud af SG som muligt.






det var så et tilbage blik på sidste års fantastiske nytår
Fotograf  Anders

Rigtig Godt Nytår!

lørdag den 11. december 2010

ååh så blev det lørdag, jeg vågner af vækkeuret kl.8.30, ved siden af ligger nicnic som ankom i går, hun er en træt, træt person, så jeg lader hende sove, derimod tar jeg selv afsted for at synge kor.. da jeg kommer hjem igen kl. 11 sover nicnic stadig meen nu vækker jeg hende!! Jeg laver morgenmad til hende og spiser selv en  ekstra potion :)
efter et par timer og uenligt mange afsnit af SEX AND THE CITY, beslutter vi os for at det nok er på tide at komme udenfor... OG ud kom vi, i nye DR. Martins og hviklet ind halstørklæder går vi ud i blæst og tøet sne. Turen blev lang over 10 km dog med et stop på piccaso for at drikke varm kakao med vaniljeis...



På vej hjem må sige at mine fødder var meget ømme og da vi endelig står indenfor i varmen humper jeg forsigtigt ud af min støvler for at opdage intet mindre end BLOD, i den ene nye støvle fordi den har slidt hul på hæl at gå så langt.... Men jeg satser på at det er et par lorte strømpers skyld!!  

lørdag den 23. oktober 2010

Roadtrip på Sjælland

Så blev det sgu' efterårsferie og det valgte jeg at fejre med en tur til Kallundborg for at besøge den herlige Katrin, derefter snuppede jeg en overnatning ved ham Ludvig på christianshavn og sluttede så turen ved den herlig Krabbe i Birkerød...
og hvad lærte jeg af denne tur? (hmm) jo jeg lærte at DSB er et fubnummer, hvordan kan offentligt transport være så misforstået? hvordan kan en 20 min lang s-togstur fra Christianshavn til Birkerød koste 80kr. når en  to timers lang tur fra Kallundborg til Christianshavn koster 91kr  hmm? 
Jeg lærte også at græsset måske er lidt grønnere i København... der er i hvertfald lidt mere at lave end i Silkeborg!
Meeen alt i alt så føler jeg at jeg har udnyttet ferien godt, og jeg har lært at bage nogle fantastiske
banan-muffins!



onsdag den 29. september 2010

Shake your ASS!

Når så blev det sgu onsdag og huhej hvor har jeg dog været aktiv.
JEPS! Jeg har lavet en hel nv raport færdig og som om det ikke var nok har jeg da også ladet batteriet op til mit nye kammerar, og hvis du tænker PUUHA! Nu må hun da også være helt færdig så tar du fejl HAH!
for idag var dagen hvor jeg valgte at være mere sej end jeg plejer, for jeg var til LantinMix i fitness world
(ja så moderne er jeg faktisk).
Når men for lige at uddybe den oplevelse, så stod jeg i en meget varm gymnastiksal, med panorarmavinduer på 3 af husest vægge, og shakede denne vildeste røv mens jeg svedte som et svin... ja pænt sejt og effektivt!  
og tro det eller ej så dum følte jeg mig ikke for der var nogen der gjorde det værrer end mig!
så dagens råd må blive:
Føl dig aldrig for dum til at shake røv ved et vindue!

tirsdag den 28. september 2010

Starten!!

aaargh så sidder man der og skyper med ingen ringere end Nicnic! og så siger hun sørme "hej Lotte, jeg har fået en blog" og rar som jeg er siger jeg at jeg selvfølgelig vil bakke hende op, og derfor laver jeg denne blog, så jeg kan blive hendes faste læser! 
men hej for at det ikke kommer til at virke sært at jeg har en hel tom blog, så tænkte jeg okay lad mig da lukke folk en lille smule ind i min mystifystiske hverdag!
så nu går det løs!