onsdag den 26. januar 2011

Premiere!

I forgårs havde jeg premiere på Peter Pan, forstilling gik fantastisk og alle var glade ;)
Det betod ros, tulipaner, og røde roser.... SKØNT! 





onsdag den 19. januar 2011

Cykelstyrt

I dag styrtede jeg på cykel på vej hjem fra gym, kun fordi det var så møg glat i krydset ved ungdomsskolen. Jeg gled hen af jorden og heldigvis skete der kun noget med mit lår. En Kæmpe hudafskrabning som er vildt hævet så jeg ikke kan have bukser på :O what hvad gør jeg så i morgen når det er koldt udenfor, jeg kan jo ikke en gang have bare ben...
Jeg er virkelig gået i tænkeboksen... og hvor ville jeg dog ønske at jeg ejede sådan et par bukser her:
 
fra Urban outfitters

Mest fordi de ser ud som om de ikke sidder for stramt på låret, og så fordi jeg synes de er vildt fine :)

søndag den 16. januar 2011

Tid!


Det har været sådan en dag med meget tid, rigtig meget tid til ingen ting..... Derfor har jeg brugt dagen på at tænke, træne, tænke, hygge og læse blade....alt i alt en stille og meget rolig dag


onsdag den 12. januar 2011

Romantisk?

hmm i dag da jeg cyklede hjem fra gym, susede en masse tanker i gennem mit hoved som altid. OG i dag slog det mig, hvis mit liv var en film hvilken film ville det så være?
og jeg tænkte og tænkte, og så gik det op for mig! Mit liv kan ikke kun være en filmgenre men flere forskellige. Jeg tænker at de første år må være...hmm... som en dokumentar om små, syge børn.
De andre år sådan ind til 10 klasse må være lidt lissom årgang nul, ikke hammer spændende og alligevel en smule underholdende.
10 klasse må være som en skør komedie, for ærlig talt der kom en masse skøre mennesker ind i mit liv det år.
og tja lige nu, der minder mit liv vist mest om en lettere kaotisk, romantisk komedie :) og hvor er det skønt.
Jeg tænker den som sådan en film fordi det hele tiden går op og ned, er lidt forvirrende, og så fantastisk skørt og underligt romantisk.... måske jeg skulle skifte navn til hmm.... Bridget Jones....hmm?


onsdag den 5. januar 2011

I dag har jeg kun haft to moduler og derfor også tid til en masse andet spas :)
            Derfor tog jeg bussen fra gymnasiet og ind til byen, hvor jeg gik målrettet efter CULLINAN, for i sidste spottede jeg hurtigt en kjole derinde. Kjolen har siddet fast i mine tanker og derfor blev jeg nødt til at se om de stadig havde den derinde.
            Det havde de og der var 30% på den, og der var kun en tilbage lige i min størrelse! det må da være et tegn, tænkte jeg og købte derfor den fineste, blødeste, mest elegante løsthængene kjole jeg nogensinde har set.
Jeg har også fundet den bedste lejlighed til at indvie den - Anders' 18 års fødselsdag, med mine nye stiletter og måske en bowlerhat. Jeg tror ikke jeg kunne finde et bedre look til den anledning :)


søndag den 2. januar 2011

hygge, hygge, hygge




Jeg tilbragt dagen i dag, hjemme. Det har været dejligt og jeg har været i et rigtigt hygge humør, jeg har hørt gamle LP'er, læst eventyr, lavet gave til Anders 18 års og tænkt på alverdens ting, i sandhed en god dag.